Tungrivning av objekt i alla storlekar

Med över 60 års erfarenhet inom branschen och toppmodern utrustning, erbjuder vi högkvalitativa rivningstjänster. Våra kunder utgörs främst av stora byggbolag, kommunala och statliga beställare, men även privatpersoner som behöver hjälp med att riva sin villa eller liknande.

Historia

Torslanda Gräv & Schakt grundades år 1962 av Karl Erik Johansson. Under det första året utförde vi olika jobb inom schakt och transportbranschen, men valde sedan att specialisera oss på renodlad rivning. Idag är vi experter på maskinell, selektiv rivning av objekt i alla storlekar. Våra kunder utgörs främst av stora byggbolag, kommunala och statliga beställare, men även privatpersoner som behöver hjälp med att riva sin villa eller liknande vänder sig till oss.

SÄKERHET & MILJÖ

Vi har specialutbildad och kompetent personal, certifierade för att hantera miljöfarligt avfall på ett korrekt sätt. Vår moderna maskinpark och säkerhetsutrustning gör att vi kan utföra vårt arbete på ett effektivt och säkert sätt. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

Våra värderingar

Vi tror på ansvar, respekt och nytänkande och det genomsyrar allt vi gör. Vi är stolta över att sätta vår personal i första hand och att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig lika värdefulla. Vi tror att när vårt team mår bra, kan de leverera det allra bästa arbetet till våra kunder.

Men vi tar inte bara ansvar för vår personal. Vi har också ett stort ansvar för säkerhet, hälsa och miljö, och vi är ständigt engagerade i att utveckla våra arbetsmetoder och arbetsplatser för att göra dem så säkra och hållbara som möjligt.